Ви увійшли як Гость | Група "Гости"| RSS
Бамбарбія Пошук туру Авіаквитки Запит туру Travel Sim Контакти

Полісервіс-Тур - агенція горящих путівок, туристична фірма Львів, акція Бамбарбія





Узнай первым о лучших турах:
Имя:
E-mail:

Курс валют
1 $ = 27,65 грн
1 Є = 30,85 грн


т/ф. (032) 260-22-40
моб. (067) 337-16-57
моб. (063) 137-02-12
skype: marinka55508


т/ф. (032) 276-74-09
моб. (067) 673-03-09
skype: nataly7000


т/ф. (032) 260-22-40
моб. (098) 476-86-18



Поиск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » Статті » Кіпр » Кіпр - Віза[ Додати статтю ]

Віза на Кіпр

Згідно з рішенням Генерального Консульства Республіки Кіпр, громадяни України, які мають діючу шенгенську візу (категорії С з багаторазовим в'їздом) можуть здійснити подорож на Кіпр без кіпрської візи і перебувати там протягом строку, передбаченого шенгенською візою, і покинути Кіпр не пізніше закінчення терміну дії шенгенської візи. Здійснювати подорож з багаторазовою шенгенською візою можна тільки в тому випадку, якщо перший в'їзд і виїзд були зроблені в країну, Консульство якої відкривало дану візу.

Громадянам України для в'їзду в Республіку Кіпр необхідно оформити Pro-visa.

    Pro-visa дає право тільки одноразового в'їзду протягом 90 днів, за про-візі в кожному півріччі турист може перебувати на Кіпрі не більше 3 місяців.
    Якщо туристи планують круїзи або поїздки в інші країни в одному турі, необхідно ставити багаторазову візу в паспорт.
    Термін дії паспорта не менше ніж 6 місяців з дати подачі анкети на отримання про-візи. Увага! Європейський Союз не приймає паспорта з терміном дії більше 10 років!

Термін оформлення pro- visa: 3-4 робочих дні. Крайній термін прийому документів на pro-visa мінімум за 4 робочих дні до вильоту .
Про-віза оформляється у вигляді електронного файлу, що видається консульством Кіпру, який необхідно роздрукувати зі своєї заявки і мати при собі під час реєстрації на рейс і при посадці в літак, в іншому випадку туристи не будуть допущені на борт.
Для отримання про-візи потрібно заповнити анкету.

Увага !!! Виліт з про-візою можливий тільки для громадян України з вильотом з України, і тільки прямими рейсами!

Увага !!! Заборонено відвідування Кіпру туристам у яких в паспорті стоїть штамп про відвідини «Турецької Республіки Північний Кіпр»!

Вимоги щодо оформлення туристичних віз на Кіпр
    Анкета заповнюється друкованими літерами, англійською мовою.
    Підпис туриста в кінці другої сторінки обов'язкове!
    Анкетні дані повинні бути достовірними, тому вони строго перевіряються Посольством.
    На дитину, вписаного в паспорт батьків, окрему анкету заповнювати не потрібно, фотографія на дитину потрібна з 5 років.
    Турист може бути викликаний на співбесіду, тому на цей період необхідно його присутність у Києві.
    Наявність в паспорті туриста штампа відмови у візі інших країн збільшує ймовірність отримання відмови у кіпрської візі.
    Посольство Кіпру може запитати додаткову інформацію про туристів.
    На дітей старше 5 років, вписаних в паспорт до батьків, повинна бути вклеєна фотографія.
    Якщо у туриста стоїть штамп відмови у візі в країни Шенгенської угоди, потрібно обов'язково додати копію офіційного листа з Посольства цієї країни про відмову.
    Відповідальність за інформацію і паспортні дані, які вказані в анкеті, несе агентство і туристи!


Громадяни України, Росії, Казахстану, Білорусії постійно проживають на території України, можуть подавати документи для оформлення візи в Києві (наявність посвідки на проживання в Україні не обов'язково).

Громадяни інших країн, які постійно проживають на території України, можуть подавати документи для оформлення візи в Києві тільки при наявності посвідки на проживання.

Список документів, необхідних для оформлення візи в Києві

   1. Закордонний паспорт (термін дії не менше 3-х місяців з моменту закінчення поїздки; наявність підпису туриста в паспорті і чистої сторінки для оформлення візи обов'язково). Увага! Європейський Союз не приймає паспорта з терміном дії більше 10 років!
   2.Копія всіх сторінок закордонного паспорта. Якщо є в наявності другої / старий закордонний паспорт, надати його копії.
    3.Копія всіх заповнених сторінок українського паспорта.
  4.  Дві однакові кольорові фотографії (3,5х4,5 см) на кожного виїжджає. Фотографії повинні бути на світлому фоні без кутів і овалів. Термін з моменту виготовлення фотографії не повинен перевищувати 6 місяців.
     5. Копія свідоцтва про шлюб.
    6.Заповнена анкета, двостороння, роздрукована на одному аркуші, з підписом, ідентичною підпису в закордонному паспорті. Анкета заповнюється великими друкованими літерами англійською мовою і в повній відповідності зі зразком.
   7. Довідка з місця роботи (російською або українською мовою), на фірмовому бланку підприємства з зазначенням, особистих даних співробітника, якому видається довідка; термін його роботи на підприємстві; займана посада, середньомісячний оклад і де буде гарантована безпека робочого місця на період його поїздки. Довідка повинна бути підписана керівником підприємства та головним бухгалтером.
   8.  Наявна сума з розрахунку не менше 50 Євро на добу (вказується в анкеті).
  9.  Фінансові документи (банківські рахунки, власність, нерухомість) - тільки на вимогу консульства. Для пенсіонерів рекомендуємо подавати документи показують їх фінансове забезпечення.
    Дітям до 18 років - ксерокопія свідоцтва про народження.
        Якщо дитина до 18 років подорожує у супроводі одного з батьків - обов'язково додати ксерокопію нотаріально завіреного дозволу від другого батька.
        Якщо дитина до 18 років подорожує без супроводу обох батьків - обов'язково додати ксерокопію нотаріально завіреного дозволу від обох батьків.
    Якщо на момент подачі документів дитині виповнилося 17 років, у нього повинен бути свій проїзний документ!
    Для студентів необхідні копія студентського посвідчення, довідка з місця навчання, спонсорський лист та довідка з місця роботи спонсора.
    Для непрацюючих громадян необхідні спонсорський лист та довідка з місця роботи спонсора.
    Для пенсіонерів необхідні ксерокопія пенсійного посвідчення, спонсорський лист та довідка з місця роботи спонсора.
    Бронь квитків в обидва кінці.

Посольство Кіпру має право змінювати правила і терміни оформлення віз без попереднього повідомлення!

Термін оформлення туристичної візи: 3-4 робочих дні. Крайній термін прийому документів на туристичну візу мінімум за 6 робочих днів до вильоту за адресою: 03150 м Київ вул. Червоноармійська 63 оф. 2.


Вартість оформлення туристичної візи: 20 Еuro - одноразова віза, 60 Еuro - мультивіза.
Категорія: Кіпр - Віза | Переглядів: 1229 | Додав: Marina (16.03.2015) | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0

Имя *:
Email:
Код *:
Перова Марина
т/ф. (032) 260-22-40
моб. (067) 337-16-57
icq: 455-735-552
skype: marinka55508
e-mail: office@turgorit.com.ua
Мисло Наталія
т/ф. (032) 276-74-09
моб. (067) 673-03-09
icq: 232-870-330
skype: nataly7000
e-mail: polyservice1@ukrpost.ua
Гончарова Діана
т/ф. (032) 260-22-40
моб. (098) 476-86-18
e-mail: office@turgorit.com.ua

група Полісервіс-Тур вконтакті сторінка Полісервіс-Тур в google+ сторінка Полісервіс-Тур у facebook сторінка Полісервіс-Тур в twitter сторінка Полісервіс-Тур в Мой Мир на Mail Ru


Тури в Єгипет

Тури в Таїланд

Тури в Європу

Тури в Австрію

Новорічні тури

Тури в Туреччину

Тури в Домінікани

Тури в Польщу

Тури в Німеччину

Різдвяні тури

Тури в Грецію

Тури в Шрі-Ланку

Тури в Угорщину

Тури в Італію

Святкові тури

Тури в ОАЕ

Тури в Туніс

Тури в Словаччину

Тури у Францію

Тури в Україну

Тури на Кіпр

Тури в Чорногорію

Тури в Чехію

Тури в Іспанію

Тури в Болгарію


Рейтинг@Mail.ru Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.




Copyright Strannica © 2010-2018
Сайт управляется системой uCoz