Ви увійшли як Гость | Група "Гости"| RSS
Бамбарбія Пошук туру Авіаквитки Запит туру Travel Sim Контакти

Полісервіс-Тур - агенція горящих путівок, туристична фірма Львів, акція Бамбарбія





Узнай первым о лучших турах:
Имя:
E-mail:

Курс валют
1 $ = 27,65 грн
1 Є = 30,85 грн


т/ф. (032) 260-22-40
моб. (067) 337-16-57
моб. (063) 137-02-12
skype: marinka55508


т/ф. (032) 276-74-09
моб. (067) 673-03-09
skype: nataly7000


т/ф. (032) 260-22-40
моб. (098) 476-86-18



Поиск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » Статті » Греція » Греція - Про країну[ Додати статтю ]

Віза в Грецію

Про країну
Міста і курорти
Готелі
Віза
Новини
Авіа
Екскурсії
Цікаво
Погода
Тури:
Крит
Родос
Тасос
Хал
кідіки

 

 
Термін оформлення грецької шенгенської візи.
-Термін оформлення грецької шенгенської візи - від 5 робочих днів, з дня подачі документів у візові центри Києва, Львова, Харкова, Луцька, Івано-Франківська.

-Термін оформлення грецької шенгенської візи - від 6 робочих днів, з дня подачі документів у візові центри Одеси та Дніпропетровська

 
Вартість грецької шенгенської візи.

- Для дорослих громадян України -    60 €
- Для громадян інших країн, які мають посвідку на проживання в Україні -    60 €
- Для пенсіонерів -   20 €
- Для дітей від 6 до 18 років, які мають свій ОЗП  -   20 €
- Для дітей від 6 до 18 років, вписаних в ОЗП батьків -    20 €
- Для дітей від 0 до 6 років, які мають свій ОЗП або вписаних в ОЗП батьків -    безкоштовно



З 23.06.2015 консульства та візові центри країн Шенгенської угоди, підключились до Єдиної візової інформаційної системи. Головне нововведення даної системи - видача біометричних віз.

Порядок подання документів не змінився, окрім необхідності особистої присутності заявника в будь-якому зручному Візовому центрі при першій подачі дактилоскопічних даних (відбитків пальців).
 

Перелік документів для Візових Центрів Греції в Україні

(для громадян України (прописаних у Київській, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Луганській, Чернігівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях))

  • Для працюючих▼
  • Опитувальна анкета
  • Закордонний паспорт + копії сторінок з відмітками. Якщо є від'їзжений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал + копії ВСІХ ЙОГО СТОРІНОК з відмітками;
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія ВСІХ СТОРІНОК загальногромадянського внутрішнього паспорта з відмітками;
  • Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за співробітником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з місця роботи;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть);
  • Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (свідоцтва про права володіння на квартиру, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо є;
  • Копія сторінок з відмітками загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини (якщо ні - копія всіх заповнених сторінок загальногромадянського паспорта громадянина України);
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

  • Для приватних підприємців
  • Опитувальна анкета;
  • Закордонний паспорт + копії сторінок з відмітками. Якщо є від'їзжений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал + копії ВСІХ ЙОГО СТОРІНОК з відмітками;
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія ВСІХ СТОРІНОК загальногромадянського внутрішнього паспорта з відмітками;
  • Копія свідоцтва про реєстрацію, завірена печаткою приватного підприємця, якщо її немає - завірена нотаріально;
  • Копія патенту або ліцензії;
  • Копія декларації про доходи фізичних осіб, завірена податковою службою за останні 6 місяців або звіти з печаткою податкової за останній квартал;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть);
  • Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (свідоцтва про права володіння на квартиру, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо є;
  • Копія копії сторінок з відмітками загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини (якщо ні - копія всіх заповнених сторінок загальногромадянського паспорта громадянина України);
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.
  • Для пенсіонерів ▼
  • Опитувальна анкета;
  • Закордонний паспорт + копії сторінок з відмітками. Якщо є від'їзжений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал + копії ВСІХ ЙОГО СТОРІНОК з відмітками;
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія сторінок з відмітками загальногромадянського внутрішнього паспорта;
  • Копія пенсійного посвідчення;
  • Оригінальна довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні півроку;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть);
  • Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо є;
  • Копія копії сторінок з відмітками загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини (якщо ні - копія всіх заповнених сторінок загальногромадянського паспорта громадянина України);
  • У випадку, якщо пенсія невелика, і немає фінансових гарантій поїздки, необхідно надати повний пакет документів особи, яка спонсорує поїздку;
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

  • Для подружжя один з яких не працює ▼
  • Опитувальна анкета;
  • Закордонний паспорт + копії сторінок з відмітками. Якщо є від'їзжений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал + копії ВСІХ ЙОГО СТОРІНОК з відмітками;
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія ВСІХ СТОРІНОК з відмітками загальногромадянського внутрішнього паспорта;
  • Копія свідоцтва про шлюб;
  • Довідка з місця роботи чоловіка/жінки з зазначенням посади, окладу та інформації про збереження за співробітником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з роботи;
  • Спонсорський лист (нотаріально завірений);
  • Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо є;
  • Копія сторінок з відмітками загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини та - копія всіх заповнених сторінок загальногромадянського паспорта громадянина України;
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

  • Для дітей (до 18 років) ▼
  • Опитувальна анкета;
  • Дитячий проїзний документ (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копія ВСІХ СТОРІНОК з відмітками. До 18 років діти можуть бути вписані в закордонний паспорт батьків або одного з батьків, з ким дитина подорожує (фотографія дитини вклеюється в паспорт батьків з 5 років);
  • 2 кольорові фотографії обов'язково - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія свідоцтва про народження (подається до 18 років обов'язково).
  • Якщо дитині вже 16 років, копії всіх сторінок загальногромадянського внутрішнього паспорта. 
  • Копії ВСІХ СТОРІНОК з відмітками загальногромадянських закордонних паспортів батьків та копії всіх сторінок загальногромадянських паспортів з відмітками;
  • Копія свідоцтва про шлюб батьків;
  • Письмовий дозвіл на виїзд дитини за кордон від одного/обох батьків, які не подорожують разом з дитиною тільки в оригіналі і з печаткою нотаріуса. Обов'язково в листі прописати супроводжуючого в поїздці (навіть якщо дитині вже 16 років), його паспортні та контактні дані. Зверніть, будь ласка, Вашу увагу, що оригінали поданих документів повертатися не будуть. Таким чином, туристам необхідно заздалегідь оформити 2 примірники дозволу на виїзд: для подачі документів і для перетину кордонів. 
  •  Для підтвердження одноосібних батьківських прав:
         - Довідка про те, що, запис про батька зроблено «зі слів матері»;
         - Рішення суду про позбавлення батьківських прав;
         - Копія свідоцтва про смерть батька;
    У цьому випадку копії вищевказаних документів надаються в консульство, а оригінали пред'являються на кордоні.
  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), підписана директором і завірена печаткою. На період літніх канікул довідка не обов'язкова;
  • Якщо дитина подорожує з батьками і має дитячий проїзний документ до його пакету документів необхідно додати спонсорський лист від матері або батька (зразок спонсорського листа) копії фінансових документів одного або обох батьків: довідка з роботи з розбивкою за 6 місяців + довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо рахунок картковий, а також РУХ КОШТІВ ПО РАХУНКУ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;
  • Якщо дитина подорожує самостійно, від одного з батьків (спонсора) необхідні: спонсорський лист (нотаріально завірений), оригінальна довідка з роботи спонсора (зарзок довідки з місця роботи) та фінансові гарантії спонсора;
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

  • Для студентів ▼
  • Опитувальна анкета;
  • Закордонний паспорт + копії ВСІХ СТОРІНОК з відмітками. Якщо є від'їзжений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал + копії ВСІХ ЙОГО СТОРІНОК з відмітками;
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія ВСІХ СТОРІНОК загальногромадянського внутрішнього паспорта з відмітками;
  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), завірена печаткою;
  • Копія студентського квитка;
  • Копія залікової книжки, завірена університетом (для візового центру м. Дніпропетровськ)
  • Фінансове забезпечення - обов'язково: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо є;
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.
  • Студенти, залежні від батьків, у віці до 21 року, за умови надання нотаріального спонсорського листи від батьків та довідки з навчального закладу.

Підтвердження фінансування поїздки - спонсорство::

  • У випадку, якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати спонсорський лист. Якщо спонсор є родичем туриста, то необхідна письмова заява з підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера / студента / непрацюючого туриста на час його подорожі до Греції + документи, що підтверджують спорідненість. Якщо спонсор НЕ є родичем - спонсорство має бути нотаріально оформлено. Зразок спонсорського листа.
  • До спонсорського листа слід додати довідку з місця роботи спонсора із зазначенням посади, окладу і реквізитами компанії (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з місця роботи. А також фінансове забезпечення спонсора: Довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  •  
  • Якщо спонсор і той, кого спонсорують їдуть разом - можна довідку з роботи і фінансові гарантії до документів того, кого спонсорують, додати в копіях.

  • Для подорожуючих на автомобілі (додатково до загального списку) ▼

При 1-кратній візі в'їжджати на територію Греції через території інших країн шенгенської угоди можна, тільки якщо ці країни мають спільну зовнішню межу (не розділені територіями країн які не входять до переліку країн шенгенської угоди). Для наземної подорожі з України до Греції необхідна мінімум 2-кратна віза. Оптимальним маршрутом для автомобілістів вважається маршрут через Румунію і Болгарію.

Можливо оформлення візи для іноземців які проживають в Україні, якщо вони мають посвідку на проживання в Україні або довгострокову реєстрацію (мінімум 3 місяці після закінчення поїздки).

Категорія: Греція - Про країну | Переглядів: 1156 | Додав: Marina (04.03.2014) | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0

Имя *:
Email:
Код *:
Перова Марина
т/ф. (032) 260-22-40
моб. (067) 337-16-57
icq: 455-735-552
skype: marinka55508
e-mail: office@turgorit.com.ua
Мисло Наталія
т/ф. (032) 276-74-09
моб. (067) 673-03-09
icq: 232-870-330
skype: nataly7000
e-mail: polyservice1@ukrpost.ua
Гончарова Діана
т/ф. (032) 260-22-40
моб. (098) 476-86-18
e-mail: office@turgorit.com.ua

група Полісервіс-Тур вконтакті сторінка Полісервіс-Тур в google+ сторінка Полісервіс-Тур у facebook сторінка Полісервіс-Тур в twitter сторінка Полісервіс-Тур в Мой Мир на Mail Ru


Тури в Єгипет

Тури в Таїланд

Тури в Європу

Тури в Австрію

Новорічні тури

Тури в Туреччину

Тури в Домінікани

Тури в Польщу

Тури в Німеччину

Різдвяні тури

Тури в Грецію

Тури в Шрі-Ланку

Тури в Угорщину

Тури в Італію

Святкові тури

Тури в ОАЕ

Тури в Туніс

Тури в Словаччину

Тури у Францію

Тури в Україну

Тури на Кіпр

Тури в Чорногорію

Тури в Чехію

Тури в Іспанію

Тури в Болгарію


Рейтинг@Mail.ru Активный отдых: Крым, Кавказ, Карпаты, Алтай. Походы, рафтинг, конные туры. Каталог туристических сайтов.




Copyright Strannica © 2010-2017
Сайт управляется системой uCoz